Minibus Hire Leeds Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool MiniBus Hire Minibus Hire Manchester Minibus Hire Newcastle National Minibus Hire Minibus Hire wakefield
Një punëtor nga Gostivari vdiq pasi kolegu i tij e goditi atë me kamion - Kercova.info

Një punëtor nga Gostivari vdiq pasi kolegu i tij e goditi atë me kamion

0

Një punëtor nga një kompani e ndërtimit në Gostivar dje ka vdekur në rrugën lokale për fshatin Padaljiste, aksidentalisht gjatë punimit për ndërtimin e një termocentrali. Siç njëftojnë nga Ministria e Brendshme, M.K (67) nga Gostivari, e goditi një kamion mallrash “Mercedes-Benz” me targa të Gostivarit, drejtuar nga kolegu i tij dhe punonjësi i së njëjtës kompani. Shoferi nuk e kishte vërë pasi që e kishte goditur M.K. me pjesën e prapme të kamionit kishte vërejtur se rrotat janë përmbi të, M.K. kishte vdekur në vendin e ngjarjes .

Vdekja është konfirmua nga një mjek nga Ndihma e shpejtë në Gostivar.Inspektimi në vendin e ngjarjes është bërë nga prokuroria publike dhe nga Komisariati i Policisë në Gostivar. Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi është marrur për autopsi

Inspektimi në vendin e ngjarjes ndodhi nga një prokuror publik dhe një ekip nga Komisariati i Policisë Gostivar, në prani të Inspektorit të Inspeksionit të Punës. Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i të ndjerit është marrë për autopsi.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 Kercova.info | Powered by AlbHosting.com