Minibus Hire Leeds Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool MiniBus Hire Minibus Hire Manchester Minibus Hire Newcastle National Minibus Hire Minibus Hire wakefield
Qeveria do të subvencionoj për shporet me pelet në gjithë vendin - Kercova.info

Qeveria do të subvencionoj për shporet me pelet në gjithë vendin

0

Shkup – Ministria e Ekonomisë edhe vitin e ardhshëm do të vazhdojë me subvencionimin e qytetarëve të cilët do të vendosin kolektorë diellor dhe do t’i ndërrojnë dritaret e vjetra prej druri me të reja PVC apo prej alumini me efikasitet energjetik, ndërsa risi do të jetë subvencionimi për blerjen e stufave me peleta për amvisëritë, paralajmëroi sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Pas ribalancit, Ministria për këtë vit i ka marrë 16 milionë denarë për subvencionimin e vendosjes së dritareve me efikasitet energjetik, ndërsa janë subvencionuar 1.327 më shumë konsumatorë se vitin e kaluar.

“Gjatë këtij viti janë subvencionuar edhe 1.794 qytetarë të cilët kanë vendosur kolektorë diellorë që është për mbi 1.000 më shumë se vitet e kaluara”, tha Bekteshi në konferencë shtypi në Qeveri, duke plotësuar se Ministria e Ekonomisë ka arritur në kohë t’i realizojë të gjitha kërkesat e subvencionuara.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 Kercova.info | Powered by AlbHosting.com