Minibus Hire Leeds Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool MiniBus Hire Minibus Hire Manchester Minibus Hire Newcastle National Minibus Hire Minibus Hire wakefield
Aplikacioni i ri Shazam që identifikon njerëzit - Kercova.info

Aplikacioni i ri Shazam që identifikon njerëzit

0

Kjo është risa që kompania Blippar ka nxjerr së fundmi. Nëse më parë shazamin e përdornim për njohjen e këngëve sot ai do të përdoret dhe për identifikimin e njerëzve.

Deri tani nga eksperimentimet, Shazam mund të njohë 400.000 figura publike dhe norma e saktësisë është 99%.

Aplikacioni skanon fytyrat dhe sjell një profil me informacion rreth personit duke përfshirë dhe në cilat rrjete sociale ka një llogari.

Teknologjia përdor vizion të shpejtë kompjuterik dhe inteligjencës artificiale për të njohur fytyrat.

Specialistët e programin sqarojnë se përdoruesit mund të krijojnë edhe profilet e tyre me imazhin e tyre, duke përfshirë lidhje opsionale me profilet e mediave sociale, muzikën e preferuar,dhe informacione të tjera.

happy wheels id="rssmi_more"> …

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 Kercova.info | Powered by AlbHosting.com