Minibus Hire Leeds Minibus Hire York Minibus Hire Liverpool MiniBus Hire Minibus Hire Manchester Minibus Hire Newcastle National Minibus Hire Minibus Hire wakefield
Armatimet “Hi-Tech” të Izraelit - Kercova.info

Armatimet “Hi-Tech” të Izraelit

0

Ndryshe nga kundërshtarët e tij arabë, në vitin 1950, vetëm dy vjet pasi u themelua shteti i Izraelit nuk kishte burime natyrore për të financuar ekonominë e tij.

Me shumë pak bashkëpunëtorë tregtarë, Izraeli vendosi që t’i përkushtohej teknologjisë më të fundit dhe pas disa viteve ai investim i ‘zbardhi faqen’.

Sot Izraeli është një superfuqi e teknologjisë së lartë dhe një nga eksportuesit kryesorë të armëve në botë, me rreth 6.5 miliardë dollarë në shitjet vjetore të armëve.

Prej vitit 1985 Izraeli është eksportuesi më i madh në botë i dronëve, përgjegjës për rreth 60 për qind të tregut global, të ndjekur nga SHBA, tregu i të cilit është nën 25 për qind.

Klientët e saj janë kudo – Rusia, Koreja e Jugut, Australia, Franca, happy wheels Gjermania dhe Brazili.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2014 Kercova.info | Powered by AlbHosting.com